Reinforcement Learning met Deep Learning

Taal: Python. Niveau: Expert. Locatie: Den Haag/Rotterdam.
Duur: 8 uur (1 dag). Kosten: €870,- excl. btw.

Startdata

Deze cursus is alleen beschikbaar op aanvraag.

Deze cursus bevat de meest recente technieken binnen Reinforcement Learning zoals Deep Q Learning, Deep Actor-Critic Methods en 2D Convolutions.

Bij Reinforcement Learning leren we een algoritme doelgerichte beslissingen te nemen om een bepaald doel te maximaliseren. Met behulp van Reinforcement Learning werden algoritmes gecreëerd zoals AlphaGo die het complexe spel Go wisten te leren spelen en daarmee ook wereldkampioen Lee Sedol wisten te verslaan. In de toekomst zullen deze algoritmes ingezet kunnen worden voor bijvoorbeeld het besturen van robots, het creëren van nieuwe medicijnen en nog veel meer.

Tijdens deze cursus leert men Reinforcement modellen te maken met Tensorflow en Keras. Er wordt verwacht dat de cursist een basiskennis heeft van neurale netwerken en ervaring met Python 3.

Cursusinhoud

  • Deep Q learning
  • Policy Gradient
  • Deep Actor-Critic Methods
  • 2D Convolutions

Voorkennis

Voor deze cursus is programmeerervaring en enige kennis van wiskunde en statistiek nodig. Twijfel je of je genoeg voorkennis hebt om deze cursus te kunnen doen? Laat het ons weten via ons contactformulier, dan kunnen wij je van advies voorzien!

Call Now Button