Experts met passie voor het overbrengen van kennis.

Wij specialiseren ons in het verzorgen van cursussen, trainingen en workshops binnen web development, app development, machine learning en datawetenschappen. Binnen ieder specialisme wordt kennis overgedragen door specialisten in het vakgebied die naast hun docentschap vaak ook actief zijn als consultant of ontwikkelaar in het bedrijfsleven.

Hands-on leren programmeren

Een gebalanceerde combinatie van theorie en praktijk.

Wij geloven dat de juiste balans tussen theorie en praktijk hand in hand gaat met een optimaal leerproces. Om deze reden heeft u voor iedere cursus een laptop nodig. Met opdrachten die precies aansluiten op de theorie, kunt u tijdens onze cursussen direct de theorie toepassen.

Voor ieder niveau

Voor beginners en experts.

Onze cursussen zijn gemaakt voor ieder niveau. Wij bieden cursussen aan voor mensen die nog niet weten wat programmeren is en graag een start willen maken. Ook bieden we cursussen aan voor experts die al jaren programmeren en graag wat meer diepgang willen.

Kleine groepen

Aandacht voor iedereen.

Iedereen heeft zijn eigen leerstijl en leerproces. Door de groepen klein te houden (een maximum van 7 cursisten) zorgen wij ervoor dat iedereen binnen zijn eigen leerstijl en leerproces wordt voorzien van de juiste ondersteuning en iedere vraag met voldoende aandacht beantwoord kan worden.

Voor wie we eerder werkten

Een selectie van bedrijven wiens medewerkers wij mochten opleiden.

Call Now Button