Onze cursussen

Voor ontdekkers van de wereld van programmeren en voor experts op het gebied van datawetenschappen. Met de juiste balans tussen theorie en praktijk voor een optimaal leerproces.

Python Essentials

Niveau: Beginners
Duur: 7 uur (1 dag).
Kosten: €525,- excl. btw.

Een veelzijdige introductie in de wereld van programmeren. Zeer geschikt voor mensen die hun eerste stappen zetten in programmeren. Aanrader voor datawetenschappen en IoT.

Apps met Android

Niveau: Beginners
Duur: 14 uur (2 dagen).
Kosten: €950,- excl. btw.

Deze cursus geeft je een kickstart in het ontwikkelen van apps voor Android OS. Tijdens deze cursus leer je de basis van Java programmeren in de Android omgeving door het programmeren van een game.

Python Basics

Niveau: Beginners
Duur: 14 uur (2 dagen).
Kosten: €910,- excl. btw.

Tijdens deze cursus leer je op de eerste dag alle basiselementen van de programmeertaal Python, waarna je op de tweede dag verder gaat met het manipuleren, analyseren en visualiseren van datasets. Deze cursus is zowel geschikt voor mensen die hun eerste stappen willen zetten in het programmeren, als voor mensen die geïnteresseerd zijn in datawetenschappen.


JavaScript

Niveau: Beginners
Duur: 14 uur (2 dagen).
Kosten: €910,- excl. btw.

Wil je websites, webapplicaties, mobiele applicaties of games kunnen maken? Met JavaScript kan het! Tijdens deze cursus leer je de meest moderne JavaScript technieken.

R Essentials

Niveau: Beginners
Duur: 7 uur (1 dag).
Kosten: €525,- excl. btw.

R wordt door vele gekozen als de taal die bij uitstek geschikt is om data te analyseren. In combinatie met de RStudio omgeving, is de taal ideaal voor data visualisatie, data analyse en machine learning.

R: Intro to Data Science and Machine Learning

Niveau: Beginners
Duur: 14 uur (2 dagen).
Kosten: €1240,- excl. btw.

De RStudio omgeving maakt van R een ideale programmeertaal die bij uitstek geschikt is om data te analyseren, visualiseren en modellen mee te maken. Tijdens deze cursus leert u de basisconcepten van de programmeertaal R, werken in RStudio, data-analyse, data visualisatie en Machine Learning met R.


Gevorderden

Data Science

Niveau: Gevorderden
Duur: 21 uur (3 dagen).
Kosten: €1665,- excl. btw.

Deze cursus is een brede cursus op het gebied van data analyse, data verwerking, data visualisatie en bevat meerdere Machine Learning technieken. Dit is een cursus geschikt voor mensen die al ervaring hebben met programmeren (bij voorkeur programmeren met Python) en die hun vaardigheden willen aanvullen met Data Science vaardigheden.


Machine Learning

Niveau: Gevorderden
Duur: 21 uur (3 dagen).
Kosten: €1665,- excl. btw.

Deze cursus bevat de meest effectieve technieken van Machine Learning en leert hoe ze toegepast kunnen worden. Niet alleen bevat deze cursus de theoretische onderbouwing van Machine Learning, maar ook de praktische kennis die nodig is om Machine Learning technieken zoals beeldherkenning, Q-learning en natural language processing toe te kunnen passen.


Experts

AI Deep Learning

Niveau: Expert
Duur: 24 uur (3 dagen).
Kosten: €2340,- excl. btw.

Deze cursus bevat de meest recente technieken binnen Natural Language Processing, Reinforcement Learning en Image Processing. Tijdens deze cursus leert u algoritmes te schrijven die structuur kunnen halen uit afbeeldingen en video’s, optimale strategieën weten te bedenken in doelgerichte taken en taal kunnen begrijpen.


Deep Learning Reinforcement Learning

Niveau: Expert
Duur: 8 uur (1 dag).
Kosten: €870,- excl. btw.

Bij Reinforcement Learning leren we een algoritme doelgerichte beslissingen te nemen om een bepaald doel te maximaliseren. Met behulp van Reinforcement Learning werden algoritmes gecreëerd zoals AlphaGo die het complexe spel Go wisten te leren spelen en daarmee ook wereldkampioen Lee Sedol wisten te verslaan. In de toekomst zullen deze algoritmes ingezet kunnen worden voor bijvoorbeeld het besturen van robots, het creëren van nieuwe medicijnen en nog veel meer.


Deep Learning NLP

Niveau: Expert
Duur: 8 uur (1 dag).
Kosten: €870,- excl. btw.

Deze cursus bevat de meest recente technieken binnen Natural Language Processing zoals Word Embedding, Word2vec en Bidirectional Encoder Representations from Transformers (BERT). In deze cursus gebruiken we artificiële neurale netwerkmodellen om tekst te analyseren. We werken hiermee in Tensorflow met de abstractielaag Keras. Er wordt verwacht dat de cursist al ervaring heeft met het toepassen van artificiële neurale netwerken en Python 3.


Deep Learning Image Processing

Niveau: Expert
Duur: 8 uur (1 dag).
Kosten: €870,- excl. btw.

In de afgelopen jaren is de hoeveelheid afbeeldingen en video’s op het internet exponentieel gestegen. Wanneer deze afbeeldingen en video’s begrepen kunnen worden door middel van Machine Learning algoritmes, kunnen deze als zeer rijke bron van informatie dienen voor diverse soorten toepassingen. Tijdens deze cursus leert u welke mogelijkheden de meest recente Machine Learning algoritmes u geven met afbeeldingen als dataset.


Call Now Button